ALEPPO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aleppo. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 11:24 Eten is echt heerlijk. Kwaliteit top en service top. Blijf zeker hier bestellen. Aanrader!!!!!!!!
27 jan 2023 om 14:57 Vaker hier besteld, maar de laatste bestelling viel zwaar tegen. 50 euro aan eten besteld, en geen een waarvan ik tevreden over kon zijn. Erg jammer.
23 jan 2023 om 22:50 Delicious food but unfortunately portions have been adjusted. / Heerlijk eten maar helaas zijn de porties aangepast.
22 jan 2023 om 19:42 One of my favorite restaurants! Pls pay attention to details before you don’t know what to fix Chips quality on size is getting poor and small pieces … never was the case in past
16 jan 2023 om 23:19 Vlees gortdroog, gehakt smakeloos, koud, flauw, 5ml yoghurt, 3 slablaadjes,, zonde van 43 eur. wat ze serveren is een belediging voor ieder die de echte smaak van Syrisch vleesgerechten kent, ik mag het weten daar ik 50% Syrisch ben.mijden dit rest.
8 jan 2023 om 20:25 Fantastic
7 jan 2023 om 20:23 Rijst was smaakloos, het brood die je erbij krijgt was droog en hard, vlees was niet mals. Heb het niet kunnen eten en dat voor €19,-. Bestel hier nooit meer!
3 jan 2023 om 21:55 Heerlijk!! bedankt
1 jan 2023 om 23:04 Duurde super lang en de lamskoteletten waren niet te eten. Zonde van me geld
26 dec 2022 om 15:17 Heerlijke kippenvleugels. De Baba ganoush is alleen helemaal niet mijn smaak... geen aanrader :)
21 dec 2022 om 22:56 My favourite restaurant, delicious! A pity it takes so much time for the delivery