ALEPPO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 727 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aleppo. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 8:40 Het eten was koud en eerlijk gezegd ook beneden verwachting. Het vlees was ok maar niet bijzonder. Jammer
24 feb 2024 om 14:41 Lekker
23 feb 2024 om 1:42 Nice food and restaurant
22 feb 2024 om 13:55 Lekker en warm!
19 feb 2024 om 22:15 Bad chicken and cold fries
18 feb 2024 om 18:05 Ik stuk foil in heten gevonden en het falafel was super hard niet te eten ik raad niemand aan om hier te bestellen is echt serious slecht ik nog het video plaatsen op YouTube en hcccp en NVWA op de hoogte laten weten
17 feb 2024 om 17:51 Geen olie geen zout niks, en pide was echt niet lekker heel rare combi maar dit is mijn smaak natuurlijk een ander kan het lekker vinden
6 feb 2024 om 13:14 Het is lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb als het thuisbezorgd werd. Het was aan de prijzige kant, en ik vind € 2,50 voor de bezorging rekenen erg duur, en reden om geen fooi te geven (sorry), maar de kwaliteit van het eten liegt er niet om.
5 feb 2024 om 0:18 Schandalig! Half uur te laat bezorgd. Alles was koud, zelfs een deel ijskoud. Onsmakelijk eten. Inhoud druivenbladeren zuur. Had een leuke traktatie van onze vriendin moeten zijn. €50,00 voor grote teleurstelling.
2 feb 2024 om 15:20 De mixed grill was heel leeker! Bezorging was een beetje langzaam.
24 jan 2024 om 23:30 Bezorging was goed! Maar dat was ook het enige wat goed was! Salade was gewoon een bak koriander met 1 stukje tomaat! De kip was nog uit stenentijdperk zo droog en oud! Deze eten nooit meer zelfs rijst was slecht hoe dan???
23 jan 2024 om 22:20 Food quality was awesome but the salad was not really the best.