ALEPPO

ALEPPO Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aleppo. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 14:34 Food fantastic as usual, delivery quick as usual, friendly in the phone when calling in.
13 mei 2022 om 0:37 Topzaak. Altijd lekker en op tijd.
12 mei 2022 om 21:26 Altijd top.
12 mei 2022 om 7:17 I ordered and got a mixed grill, just the way I liked it.
1 mei 2022 om 23:26 eten was heerlijk! tijdsbestelling gedaan en het was perfect op tijd voor iftar
30 apr 2022 om 3:41 Altijd lekker en super warm eten. Gewoon perfect.
28 apr 2022 om 3:56 Very nice . I love it . Portion is good . Packaging is good . I hope there is mandi chicken available but they only have showarma. So i ordered rice with showarma . And its very fulfilling since i have to eat it twice to for iftar en suhor . GBU
25 apr 2022 om 0:12 Vooraf besteld tijd aangegeven en keurig optijd bezorgd. Helaas was het eten wel een beetje koud dat is opzich niet zo erg aangezien ik veel had besteld. Jammer dat de druiven bladen veels te zuur waren en het vlees was erg taai. De rest was lekker
24 apr 2022 om 12:23 The food was cold already and the taboleh wasn't as it's claimed
14 apr 2022 om 20:42 Altijd weer heel tevreden!
12 apr 2022 om 23:14 Erg jammer was echt slecht kip niet vries was
12 apr 2022 om 16:12 Het is het geld helaas niet waard. Kip wat niet vers was. Taboula wat flauwe peterselie. En letterlijk 5 gevulde wijnbladeren en daar gaat het de prullenbak in jammer