ALEPPO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 749 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aleppo. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 21:38 Echt lekker
27 mei 2024 om 11:11 Het eten is erg erg erg vettig. Dat vind ik jammer en niet lekker. Ik bestel hier niet meer.
25 mei 2024 om 20:47 Lekker en grote porties! Ook snel geleverd.
18 mei 2024 om 20:42 Alles smaakte zuur!
16 mei 2024 om 19:57 Aleppo is great! The food is delicious, the sides and sauces are amazing, portions are large, and delivery is very quick. We will be ordering from them more often!
12 mei 2024 om 23:21 Heb veel beter gehad
28 apr 2024 om 22:09 Keurig op tijd bezorgd. En het was heerlijk
22 apr 2024 om 17:45 Eten was niet wat we gewend waren en weer geen blikjes colai twee keerals jammer
12 apr 2024 om 4:23 Echt snel bezorgd 40 minuten te snel En het eten is altijd top
7 apr 2024 om 14:26 Alles prima
5 apr 2024 om 13:32 Als je van heel veel citroen houdt doen maar mijn tanden konden er niet tegen. Veel geroosterd brood in t bakje van de salade waardoor vrij weinig salade . Schotel voor 2 pers 1 gegrilde aubergine die mega zout was. Vlees was lekker .
23 mrt 2024 om 1:56 Top